Jump to content

Photo

So uploaded images suddenly stopped appearing on my cards


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Whiscash

Whiscash

    Poké Ball

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Is this a thing that's happening to anyone else or is it just me?



#2
Fletchling

Fletchling

    Poké Ball

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • LocationSheffield, UK

It's been happening to me. To get around it, I do everything else, open the image in Paint.NET, and add the image(s) in there. You could also use things like Gimp and Photoshop.


hatsune_mike_albino_angel_wings_by_oscar


#3
Flash Flyer - Sakura

Flash Flyer - Sakura

    Great Ball

  • Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationHawai'i, USA
I see that the error from YCM spread here also.
Anyway, I'm just going to quote my reply to all of the new members who've been asking about it there.

If you upload the pics you want to another image hosting site (or just link the pic from where you got it), the pic will work like it should.
But yes, this does need to be looked into.

I'm not sure why uploaded stuff doesn't work anymore; you'll need to consult one of the super mods, YCMaker or whoever has access to the card maker/area where all uploaded pics are saved to.


BhRGore.png8BKIv9X.png

 

Change starts with you...it starts with everyone. No matter what type of person you are, try!

Try to make the world a better place.


#4
mtgadmin

mtgadmin

    Mythic Rare

  • Administrators
  • 27 posts

Sorry about that. The issue should be resolved now.



#5
Whiscash

Whiscash

    Poké Ball

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Yay, they're back! Thanks guy!



#6
Flash Flyer - Sakura

Flash Flyer - Sakura

    Great Ball

  • Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationHawai'i, USA

Just so newbies don't make another thread about this, might as well bump this.

As you all notice, uploaded pics don't work on cards (like on YCM).

 

So, I'll just quote my posts from YCM regarding this matter. Newbies, read first

 

 

The problem is inside the picture files. As mentioned earlier, something is wrong with storing them here. The below is what pops up in place of the pic (if you all haven't seen it yet). Hopefully this helps a bit.

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AllAccessDisabled</Code>
<Message>All access to this object has been disabled</Message>
<RequestId>A5D7E5D0C2068721</RequestId>
<HostId>
1dqQHDa44DMl5jmnPTwuIn4hROEVXtDIj5FWyeUw3WYqE2KyAa+r7xikcqcwr+fj
</HostId>
</Error>

Until stuff gets fixed, just link where you found the picture inside that box for it; or if you made your own image, upload it to another image host + paste the pic's link in there. It's tedious, but that's how we'll need to post pictures until this issue is dealt with.

 

http://forum.yugiohc...the-card-maker/

Looks like my old guide will bee useful again.


BhRGore.png8BKIv9X.png

 

Change starts with you...it starts with everyone. No matter what type of person you are, try!

Try to make the world a better place.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users